‘U zal ik ongezien vertrouwen…..

…laat mij niet over aan mijzelf’

Lied van weg en omweg, Huub Oosterhuis
Photo credit: failing_angel on Visualhunt.com / CC BY-NC-SA

Huub Oosterhuis heeft, wat mij betreft, een aantal zeer krachtige liedteksten geschreven. Het ‘Lied van weg en omweg’ is er één van. Ik kan mij daar erg aan optrekken – zowel door de tekst als door de muziek. De afwisseling van mannen- en vrouwen stemmen is betekenisvol, in lijn met de tekst.

Je kunt het lied hier beluisteren & je kunt hier mijn reflectie daarover lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s