‘Jouw stem in mij…..’

Mag ik je een illustratie geven aan de hand van een ‘geloofsvoorwerp’?Kijk, deze noot stelt mijn hart, en eigenlijk ook ‘de kerk’ voor. Hij is opengegaan. Ik weet niet waardoor – dat is een mysterie -, maar hij ís open én ruimtegevend.

Die ruimte vind ik best beangstigend en mijn neiging is om hem snel te vullen: met plannen, met ideeën, met spullen, met……..theologie, met activiteiten, met ……vul maar in. Maar Jezus …….(lees hier verder…..voor een gedicht-annex-Lectio Divina; klik op onderstaande link).

Lectio Divina met een gedicht-7

Audio: Martien leest ‘Inleiding ‘Jouw stem in mij….’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s