De mayonaisepot en het bier

Wanneer dingen in je leven haast te veel voor je worden, (en dat kan zomaar gebeuren in deze rare tijd-met-Coronavirus), wanneer 24 uur in een dag voor jou niet genoeg zijn ….. wanneer de samenleving steeds meer ‘open’ gaat en je een gevoel hebt dat je een inhaalslag moet maken…..denk dan aan de mayonaisepot en het bier.

Victor van Heusden, stichter van Retraitecentrum De Spil in Maarssen kon de zware dingen van het leven met een grap en een grol lichtvoetig maken. Zijn (geleende) verhaal over ‘De Mayonaisepot en het bier’ is daar een voorbeeld van. Je kunt het hier of in de DOWNLOAD lezen.

Het verhaal nodigt uit om in deze ‘corona-tijd’ die voor velen van ons zeer ingrijpend is ons te bezinnen op ‘de eerste dingen’. Lichtvoetig….….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s